Categorieën

Service

Berlijn opent haar deuren

Berlijn opent haar deuren
Uit

Berlijn opent haar deuren

  • Redactie
  • 19-02-2015
  • Uit
Berlijn opent haar deuren

VLAARDINGEN - Op zaterdag 21 februari is het zover: de officiële opening van Berlijn. Om 20.00 uur openen de deuren van Berlijn voor het publiek en gaat de tap open en barst het feest los. Om 22.00 uur treedt de Vaart op en vanaf 00.00 uur kan er gedanst worden op de beats van Jakob. Voor deze speciale avond blijft Berlijn open tot 04.30 uur. 

Berlijn is dé nieuwe horecazaak in Vlaardingen. Na een verbouwing van twee maanden zijn eigenaren Rory Dickhoff en Tijmen Oldenburger klaar om hun nieuwe zaak en zichzelf voor te stellen aan het publiek. De twee lieten zich inspireren door de stad Berlijn. De metrokaart van Berlijn speelt een belangrijke rol in het interieur. Maar wie denkt dat je er terecht kunt voor bratwurst en pullen bier heeft het mis. Berlijn is hip, creatief, jong en fris. In Berlijn kun je lunchen, drinken, werken, feesten, vergaderen, borrelen, netwerken, dineren, je vrienden ontmoeten, bandjes kijken, iets bijzonders zien en iets beleven. Berlijn kan worden afgehuurd voor besloten feesten en in de zomer kun je genieten op een groot terras aan het water. 

Berlijn is gevestigd op Westhavenkade 1 in Vlaardingen en is open van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Wilt u meer informatie over Berlijn? Kijk op www.brln.nl.