Bezinning op weg naar Pasen

12-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De meditatiekring in De Windwijzer sluit in februari aan bij de start van de 40dagen tijd, een tijd van inkeer en bezinning op weg naar Pasen. De meditatiekring is op woensdag 14 februari en 28 februari van 14.00 uur – 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig. U bent welkom op de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen.

Op 14 februari staat er een ‘stille’ psalm op het programma. We laten ons leiden door de eeuwenoude methode van Bijbellezen in de kloosters, lectio divina. Lectio divina ofwel geestelijke lezing is zeer geschikt om je tot inkeer te komen en je te bezinnen op Bijbelse teksten.

Misschien handig om te weten: er is niks zweverigs aan meditatie. De deelnemers zitten gewoon op een stoel, rond een brandende kaars. Aanmelden is niet nodig.

De begeleiding van de Meditatiekring is in handen van Mirjam Heikens, geestelijk verzorger. Iedereen is uitgenodigd om aan te schuiven. U bent ook welkom als u geen meditatie-ervaring hebt of gewoon eens een keer zo’n kring wilt meemaken. Welkom!

De meditatiekring is er elke tweede en vierde woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 15.30 uur is er Meditatiekring in De Windwijzer. Kosten: € 5

Gerelateerd