Bibliotheek de Plataan prijst Taalvrijwilligers

20-02-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 13 februari hebben veertien nieuwe taalvrijwilligers de basistraining Taal voor het Leven afgerond. De training, die ontwikkeld is door Stichting Lezen & Schrijven en die uit vier dagdelen bestaat, is bedoeld voor vrijwilligers die stadsgenoten willen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal.

De laatste trainingsbijeenkomst werd feestelijk afgesloten. Monique van der Laar, Taaltrainer van Stichting Lezen & Schrijven reikte alle 14 vrijwilligers een certificaat van Taal voor het Leven uit. Na de training zijn de vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan voor de Bibliotheek de Plataan en het Taalcentrum. Als intaker bij de spreekuren, als Taalmaatje, in het Taalcafé, of als docent voor de klas. 

Nieuwe vrijwilligers gezocht
De Bibliotheek heeft nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jacqueline Blijleven (Coördinator Vrijwilligers) voor een persoonlijke kennismaking via jblijleven@bibliotheekvlaardingen.nl of bel 085 - 043 67 41. Aanmelden de website kan natuurlijk ook www.debibliotheekdeplataan.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date