Bibliotheek de Plataan prijst taalvrijwilligers

26-10-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 22 oktober hebben negen nieuwe taalvrijwilligers de basistraining Taal voor het Leven afgerond. De training, die ontwikkeld is door Stichting Lezen & Schrijven en die uit vier dagdelen bestaat, is bedoeld voor vrijwilligers die stadsgenoten willen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal.

De laatste trainingsbijeenkomst werd feestelijk afgesloten. Monique van der Laar, Taaltrainer van Stichting Lezen & Schrijven reikte alle negen vrijwilligers een certificaat van Taal voor het Leven uit. Na de training zijn de vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan voor de Bibliotheek de Plataan. Als intaker bij de spreekuren, als taalmaatje, in het Taalcafé of als docent van een klas. 

Nieuwe vrijwilligers gezocht
De Bibliotheek heeft nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website van de Bibliotheek de Plataan of neem contact op met Jacqueline Blijleven (coördinator vrijwilligers) voor een persoonlijke kennismaking via jblijleven@bibliotheekvlaardingen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date