Bieb gaat weer open!

12-05-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De bibliotheken Vlaardingen-Centrum en Vlaardingen-Holy zijn weer volgens reguliere openingstijden open. Het personeel staat te popelen om u weer te ontvangen. De Locatie Vlaardingen PWA blijft tot nader order gesloten.

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen worden deze vestigingen aangepast volgens de richtlijnen van RIVM en de Vereniging van Openbare Bibliotheken. Neem voor je bezoek aan de Bibliotheek de regels goed door. Volg de aanwijzingen van ons personeel op en houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten de bibliotheekvestiging.

Kom alleen naar de Bibliotheek of met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden. Kinderen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid. Bij de entree ontvang je een toegangsitem, zijn de toegangsitems op? Dan moet je te wachten tot er weer één beschikbaar is. Na het inleveren van de materialen gaan deze verplicht 72 uur in quarantaine. 

Leen doelgericht boeken en hou het bezoek kort. Pak geen boeken uit het schap, behalve als je het boek daadwerkelijk gaat lenen. De inlichtingenbalies zijn gesloten, reserveren kan alleen thuis via de website, dus niet in de Bibliotheek. Alle publieksfuncties zoals toiletten, koffieautomaten, zitgelegenheden, leestafels, kopieermachines, internet etc. zijn afgesloten. Betalingen kunnen alleen met PIN. Thuis kan je ook openstaande registraties betalen via Mijn Bibliotheek (iDeal). Heb je (nog) geen toegang tot Mijn Bibliotheek? Stuur dan een mail naar info@debibliotheekdeplataan.nl met je pasnummer, postcode en huisnummer. 

Voor meer informatie en veelgestelde vragen verwijzen we je naar onze website www.debibliotheekdeplataan.nl.Tot snel!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date