Categorieën

Service

Bijzondere stadswandeling op 1 mei

Bijzondere stadswandeling op 1 mei
Uit

Bijzondere stadswandeling op 1 mei

  • Redactie
  • 25-04-2016
  • Uit
Bijzondere stadswandeling op 1 mei

VLAARDINGEN - Na de succesvolle Lentefietstocht gaan de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen weer wandelend op pad. Het 'stadswandelseizoen' begint op zondagmiddag 1 mei met een bijzondere wandeling. In het kader van de nationale gedenkdagen 4 en 5 mei is het thema "Geef vrijheid door".

De stadsgidsen wandelen langs bekende en minder bekende plekken in het Centrum en de Oostwijk, zoals het Geuzenmonument en de Joodse Begraafplaats. Er wordt stilgestaan bij de vrijheden die voor ons zo gewoon lijken te zijn. De stadswandeling begint om 13.30 uur, en vertrekt vanaf de Visbank (hoek Westhavenplaats/Liesveldviaduct). De tocht kost € 2,50 per persoon, en duurt ca. 1,5 - 2 uur.


Andere wandelingen

Op donderdag 12 mei wandelen de gidsen door het Rivierzonegebied (vertrek 13.30 uur vanaf de ingang van het Deltahotel aan de Maasboulevard), en op woensdagmiddag 18 mei staat het centrumgebied centraal (vertrek 13.30 uur vanaf het Stadhuis aan de Markt).
ServiceTeam Vlaardingen organiseert tweemaal per maand stadswandelingen door het Centrum, Ambacht en de Oostwijk, en elke tweede donderdag van de maand een stadswandeling rond een speciaal thema. Kijk voor de data en meer informatie op de website: serviceteam-vlaardingen.nl