Blow the speakers terug in de Kroepoekfabriek

01-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Blow the Speakers keert terug naar De Kroepoekfabriek op vrijdag 7 december. De avond staat in het teken van de beste beukplaten uit de hardere housegenres, zoals hardstyle, hardcore en jump. Deze editie richt Blow the Speakers zich op de oorsprong van de stijlen. Je kunt een hoop klassiekers verwachten!

DARKRAVER
Een van de DJ’s op de vrijdagavond is DJ Darkraver. Deze Hagenees kun je kennen van de hit ‘Kom-tie Dan Hè?’, een van de eerste jump-hits in Nederland. Inmiddels heeft Darkraver meer dan 20 jaar ervaring. Hij heeft optredens verzorgd op festivals als Sensation, Masters of Hardcore en Q-Base. Met zo’n bak ervaring kan je niet anders dan een dikke set verwachten!

RUTHLESS
De andere sets worden deze avond verzorgd door oldschool held Staton, host Ruffian, GJ Warez, Dave S en niemand minder dan Ruthless. Ook de laatstgenoemde heeft al op vele grote festivals gestaan, waaronder Defqon.1, Mysteryland en Tomorrowland. Ruthless heeft ook remixes mogen verzorgen voor tracks van The Partysquad en Benny Benassi. Een mooie lijst met grote namen dus voor deze beukavond in De KF.

Vrijdag 7 december, aanvang 22.00 uur, Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd