BN’ers exposeren weer in Galerie De Duig

26-08-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Voor het tweede jaar op rij heeft Galerie De Duig een aantal bekende landgenoten bereid gevonden in Vlaardingen te komen exposeren. De opening is op zondag 1 september om klokslag 14.00 uur. Alle kunstzinnige uitingen kun je komen bekijken (en kopen) tot en met zondag 29 september 17.00 uur.

De lijst met deelnemers:
•        Bert Heerink (Vandenberg, Picture, My Brainbox, Pink Floyd Project)
•        Dirk Polak (Mecano, Polar Twins en kunstenaar)
•        Otto Cooijmans (Time Bandits, Vitesse, The Scene, Wild Romance)
•        Phil Bloom (eerste geheel naakte vrouw op Nederlandse tv: Hoepla, model, kunstenares)

De opening zal worden verricht door George Baker, die, herkenbaar aan zijn kleine groene tas, het een-en-ander over de exposanten zal vertellen. Of hij ook gaat zingen is (nog) onbekend.

De galerie zal open zijn van 13.00 - 16.00 uur. Maar dan is de culturele koek nog niet op, want om 17.00 uur is er een optreden van de Polar Twins in het Delta Hotel Hier zullen Amsterdammer Dirk Polak en Rotterdammer Mark Ritsema (Spasmodique, Cobraz, Raskolnikov) een klein uurtje musiceren. De inloop is vanaf 16.00 uur.

Voor bezoekers van de opening is er (naast het optreden) nóg een verrassing beschikbaar. Wie dan nog niet naar huis wil of de maag voelt knorren: Delta Hoteldirecteur Ronald Cordes heeft speciaal voor de gelegenheid een maaltijd samengesteld dat mooi aansluit bij deze middag - een onvervalste Captain’s Dinner waarbij de kapucijners, bruine bonen, gebakken spek en uien, krielaardappeltjes, jus, bal gehakt, mosterd, garnituur van piccalilly, augurk en Amsterdamse uitjes uiteraard niet zullen ontbreken.

Aanvang vanaf 18.00 uur.

Dit buffet verzorgt het Delta Hotel à 17,50 p.p. Gelieve wel snel te reserveren voor het “Captain’s Dinner”. Dit gaat het beste als je mailt naar: info@deltahotel.nl. Wellicht wordt dit uw eerste culinaire kunst Meet & Greet, want ook de exposanten zullen aanschuiven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date