Categorieën

Service

BRLN op Vlaardingen24

BRLN op Vlaardingen24
Uit

BRLN op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 16-06-2015
  • Uit
BRLN op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt BRLN op 'Onze Bedrijven'. Berlijn is fris, licht, open en grootstedelijk. Je kunt er lunchen, dineren, borrelen, werken, vergaderen, uitgaan en nieuwe ideeën opdoen. Berlijn is gevestigd aan de Westhavenkade 1-3 in een bijzonder, historisch gebouw, omringd door een groot terras op ‘het plein’ en aan het water.

Overdag kun je in Berlijn terecht voor een verse krant, uitstekende espresso of filter koffie, een gezonde lunch en huisgemaakte WiFi. Neem lekker plaats aan een van de grote ramen die uitkijken over de historische haven van Vlaardingen of trek je terug op het entresol om te studeren of even door te werken. Als het terrasseizoen geopend is zit je bij Berlijn altijd in de zon op het grootste terras in de binnenstad.

De menukaart van Berlijn wisselt regelmatig en biedt keuze uit lekkere, gezonde gerechten met streekproducten waar we trots op zijn. Daarnaast staan er altijd een aantal te gekke hamburgers op de kaart.

Op vrijdag- en zaterdagavond vieren onze resident DJ’s het weekend met de fijnste club en house. Proef een van onze bijzondere Gin & Tonic’s of vraag de bartender naar een cocktail, shooter of nieuwe wijn.

Berlijn heeft ook een zaal op de tweede verdieping waar je kunt feesten, borrelen, vergaderen of gymnastieken. De zaal heeft een eigen bar, rookruimte, toiletten en airco. Vraag naar de voorwaarden of check de website: www.brln.nl.

Harsco Investments Europe B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Investments Europe B.V. →