Broekpolderwandeling met gidsen op 24 april

19-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 24 april organiseren de Broekpoldergidsen een wandeling door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij starten om 10.00 uur. De gidsen leiden je naar de fraaie plekken en laten je de veelzijdigheid van de natuur zien, die in dit prille voorjaar ontspruit.

Deelname aan de wandeling kost € 2 per persoon. Houders van de vrijwilligerspas betalen niets. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

De gidsen geven het advies om kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Laarzen zijn voor deze wandeling het meest geschikt. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.        

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl  . Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de lentewandelingen op 28 mei en 26 juni. De volgende thema-wandelingen is op 1 mei van 5.45 – 7.45 uur: De Vogelwandeling

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl .

 

Gerelateerd