Brugklas nu in het theater te zien!  

11-01-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Brugklas, de razend populaire televisieserie van NPO Zapp over zo ongeveer alles wat er in het eerste jaar van de middelbare school gebeurt, komt naar het theater met een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar. Maak Brugklas van nóg dichterbij mee met Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe Brugklasser op donderdag 16 januari om 19:30 uur in de Stadsgehoorzaal.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.

De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy’s Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter. De voorstelling wordt geschreven door Daniël Cohen (Rent, Spring Awakening, Schuld Thrillermusical), met muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Schuld Thrillermusical) en regie van Anne de Blok.

Het verhaal
Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Brugklas de Musical (9+)
Donderdag 16 januari 19:30 uur
Toegangsprijs: € 25,00 incl. consumptie
TICKETS!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date