Burgemeester huldigt mannen Orpheus

10-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van mannenkoor Orpheus van afgelopen vrijdag blikte voorzitter Arie van der Kooy terug op het drukke concertjaar 2018 met onder meer twee concerten tijdens ‘De herdenking van de Slag bij Vlaardingen in 1018’ en een opnieuw indrukwekkend Kerstconcert in de Grote Kerk. Hij gaf aan dat er ook in 2019 weer een volle concertagenda is, waarbij extra aandacht geschomken wordt aan het 115-jarige bestaan. Ten slotte kondigde hij aan dat er twee leden in het zonnetje zouden worden gezet.

Raymond van Baalen werd vanwege zijn 50-jarige lidmaatschap van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond toegesproken door Henk van Kesteren, de regiovertegenwoordiger van de KNZV afdeling Holland. Na zijn toespraak overhandigde deze de bijbehorende Oorkonde. Orpheus’ beschermvrouwe burgemeester Annemiek Jetten speldde vervolgens bij Raymond het KNZV-ereteken op.

Daarna sprak burgemeester Jetten Sinus Koerts toe, die vanwege zijn jarenlange bestuurslidmaatschap als secretaris en beheerder van de website werd onderscheiden met ‘de Zilveren Haring’ van Vlaardingen. Onder luid applaus kreeg hij het haringspeldje door de burgemeester opgespeld. 

De elf dames die op de repetitieavonden en concerten altijd de drankjes en hapjes verzorgen werden daarvoor bedankt door bestuurslid Hans van der Linden. Hij overhandigde hen als blijk van waardering een cadeaubon met een zak feestbonbons. Daarna bedankte hij bestuursleden en beleidsmedewerkers met hetzelfde gebaar.

Orpheus wenst alle bewoners van Vlaardingen en omstreken en in het bijzonder alle bezoekers van onze concerten een voorspoedig, gezond en muzikaal 2019.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date