Carnaval in Vlaardingen

09-02-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 14 februari verandert Vlaardingen in ’t Buizengat! Op deze dag geeft Vlaardingen aan het Zuiden dé aftrap voor de viering van het Carnaval. In polonaise zal de jeugd van ‘t Buizengat door het centrum trekken waarbij zij zich zo origineel, kleurrijk en carnavalesk mogelijk hebben uitgedost. 

Om 13.00 uur word op de Gedempte Biersloot door clown Bassie het startsein gegeven voor de optocht. Hierna trekt de bonte stoet, begeleid door De Mikkies en met gezellige carnavalsmuziek verzorgd door De Haringkoppen, door de Hoogstraat, naar de Markt, met een defilé langs het Stadhuis. anaf de Markt zal de stoet van uitgedoste en hossende mensen via de Fransenstraat naar het Liesveld lopen. Het eindpunt is het feest op het Veerplein waar Clown Bassie om 15.00 uur de prijsuitreiking verzorgt. 

Vind je het leuk om zelf of met je klas, sportclub of vereniging mee te doen? Meld je dan snel aan op: buizengat@partyeiland.nl. Deelname is gratis en je maakt kans op leuke prijzen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date