Centrum kleurt rood van de kerstmannen (en vrouwen)

16-12-2018 Uit Redactie

De eerste drie kerstmannen die finishten vandaag

VLAARDINGEN – Vanmiddag om even na 14.00 uur waren honderden kerstmannen en vrouwen gestart voor de jaarlijkse Santa Run, die alweer voor de vijfde keer gehouden werd dit jaar en georganiseerd door de Rotary clubs in Vlaardingen. Voor wie het rustiger aan wilde doen was er om 13.00 uur de start van de Santa Walk, een langer parcours van 8 kilometer, maar dus wel wat rustiger te ‘nemen’.

Naast het inschrijfgeld was er ook dit jaar de mogelijkheid om sponsors bijeen te brengen voor het goede doel, waar de Santa Run natuurlijk voor bedoeld is. Dit jaar was dat het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur, en dat mocht via een cheque vandaag maar liefst €13.500 bijschrijven! Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan ouders zodat hun kinderen kunnen sporten, dansen of muziek maken.

Bij aankomst op het Veerplein wachtte er voor alle deelnemers een medaille, koek & zopie en natuurlijk gezelligheid! Er was muziek, kraampjes waar erwtensoep en glühwein werd aangeboden, een springkasteel en live vermaak. Kortom, al liep je niet mee, dan was vervelen nog geen optie!

Natuurlijk is de Santa Run geen wedstrijd, maar voor sommigen ‘kroop het bloed waar het niet gaan kan’, dus kwamen er na een krap kwartiertje drie lopers (van AV Fortuna) in volle vaart over de finish. Voor de medaille, de eeuwige roem en natuurlijk de erwtensoep met glühwein.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date