Chris Jagger in de Kroepoekfabriek

08-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 13 oktober komt niemand minder dan Chris Jagger naar De Kroepoekfabriek vanuit Jazzpodium Waterweg. Deze muzikale all-rounder opent de allereerste Sweet Notes Night van het seizoen. Normaliter zou dit plaatsvinden in het jazzpodium, maar dat is deze keer nét wat anders.

Vorig jaar stond de zaal van Jazzpodium Waterweg op zijn kop bij het concert van Chris Jagger. Het concert was zo populair dat helaas niet iedereen de mogelijkheid had om hiervan te genieten. Dat heeft Nathalie Lans, programmeur bij Jazzpodium Waterweg, doen besluiten om Chris Jagger nóg een keer naar Nederland te halen. Deze Sweet Notes Night is te vinden in De Kroepoekfabriek. Zulke samenwerkingen in de regio worden vanuit beide organisaties alleen maar toegejuicht, meer hiervan is in de toekomst ook niet uitgesloten.

Chris Jagger gaat ons trakteren op een avond vol mooie humoristische anekdotes en fijne muziek. Zijn sound is soulvol met een hint van country, hillbilly en een Iers sausje. En hij komt zeker niet alleen, maar samen met Kit Morgan (bas) en Elliet Mackrell (viool). Jagger schreef tijdens zijn carrière meer dan honderd liedjes. Hij werkte daarbij mee aan de Rolling Stones albums Dirty Work en Steel Wheels van zijn broer Mick Jagger, maakte in de zeventiger jaren platen voor David Geffen van Asylum Records in Los Angeles en in de tachtiger jaren was hij songwriter voor Franck Langolff, de producer van Vanessa Paradis. Geen verkeerd lijstje dus. Dit concert wordt een feest voor elke blues- en folk muziekliefhebber.

Donderdag 13 oktober, deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur, toegangsprijs: tien euro.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date