CJV Tienerkamp wederom groot succes

29-07-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar ging het CJV Tienerkamp weer een week naar de Blauwe Schuur in Amerongen. De tieners die meegingen hebben een bijzondere week achter de rug.

Ieder jaar vertrekt het Tienerkamp in de tweede week van de zomervakantie naar de Utrechtse Heuvelrug. Daar staat het kamphuis van de CJV Vlaardingen. Dit jaar waren er 18 tieners in de leeftijd van 12 - 16 jaar die zich hadden aangemeld.

Het thema was dit jaar 'Amerika' en dat was te merken. Iedere dag werd een andere staat bezocht met het bijhorende dagthema. Zo werden de cowboys in Texas bezocht, kwam president Trump met zijn gevolg langs in Washington, stond het subtropische zwembad op het programma bij Florida, maar werd er ook 24 uur zonder technologie overleefd bij de Amish in Pennsylvania.

Doordat de tieners vakantie hebben, wordt er altijd gezocht naar een combinatie tussen relaxen en actief bezig zijn. Naast chillen werden dus ook de fietsen meegenomen, voor diverse fietstochten. Maar ook lasergamen in het bos, zelf een film maken en deelnemen in een eigen casino passeerden dit jaar de revue.

Na een week zat het Tienerkamp er alweer op en kon iedereen thuis zijn eigen bank/bed weer opzoeken, want het is wel uitputtend, zo'n week op kamp.

 

Gerelateerd