Categorieën

Service

Coverage in muziekcafé Ouroboros

Coverage in muziekcafé Ouroboros
Uit

Coverage in muziekcafé Ouroboros

  • Advertorial
  • 17-07-2014
  • Uit
Coverage in muziekcafé Ouroboros

VLAARDINGEN - Als afsluitende band op het loggerfestival kreeg 'Coverage' de tent volledig op zijn kop. Dit ondanks dat ze al hadden gespeeld die dag. De reacties waren overweldigend en de meest gehoorde vraag in de weken erna was: ,,Wanneer komt die band weer?'' 

Goed nieuws!!! Aanstaande zaterdag 19 juli speelt Coverage weer in Muziekcafé Ouroboros. Dit keer zijn ze uitgerust! Dit keer hebben ze 100% energie. Dit keer spelen ze de kalk van de muren. 

Deze topband vindt z'n oorsprong in 1995 en bestaat uit vijf professionele, ervaren muzikanten uit Vlaardingen en Den Haag: Ralph (drums), Dennis (bas), Mark (toetsen), Rene (zang en gitaar) en Anja (zang en percussie). Coverage speelt covers van bekende hits uit de 70's tot heden, gouwe ouwe worden moeiteloos afgewisseld met hits van nu.

Coverage biedt dus een gevarieerd pop/rock repertoire op hoog niveau en staat garant voor een te gekke avond. De muzikanten stralen enthousiasme uit en weten het publiek te boeien. Dat is de gouden formule van Coverage. Keer op keer blijkt deze formule succesvol en slaat de vonk over op het publiek! 

We beginnen om 21:00 en de toegang is gratis.

Beter Bed

Gerard Burgerlaan 18, Vlaardingen

Meer over Beter Bed →