Cultuurmakers opgelet!

04-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ideeën voor de Waterweg Cultuurprijs 2017 kunnen ingezonden worden tot en met 31 maart 2017.


Wat is de Waterweg Cultuurprijs?

De Waterweg Cultuurprijs wil een stimulans zijn voor iedereen die met passie, plezier en bekwaamheid bijdraagt aan het culturele klimaat in de regio Waterweg Noord middels artistieke producties en culturele praktijken.

De Waterweg Cultuurprijs honoreert een idee, voorstel voor een kunst- of cultuurproject in de regio Waterweg Noord met een geldbedrag dat bijdraagt aan de realisatie. Iedereen met een goed idee voor een cultureel project in de regio kan meedoen en een idee/projectvoorstel indienen. Uit alle inzendingen worden drie genomineerden geselecteerd die elk € 3000,- , ontvangen en daarmee het idee verder mogen ontwikkelen tot een uitvoerbaar projectplan. De winnaar ontvangt een sculptuur van Sjef Henderickx en € 15.000,- om het project ook daadwerkelijk uit te voeren.
 

Meedoen? 

Iedereen met een idee voor een kunst- of cultuurproject kan meedoen. Alle disciplines zijn welkom. Kunst, design, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur, etc. Zolang het maar cultuurgerelateerd is!

Er zijn wel een paar spelregels waar het idee aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de prijs. Kijk daarvoor op de pagina over de spelregels . Je kunt een voorstel indienen tot en met 31 maart 2017. 

 

Gevraagd wordt:

• Een inhoudelijke omschrijving en motivering van je idee en het gewenste resultaat.

• Een argumentatie van de betekenis van jouw idee voor het culturele klimaat in de regio Waterweg Noord

• Een beschrijving van te verwachten samenwerkingspartners (zowel inhoudelijk als financieel) 

• Een voorstel voor een begroting en dekkingsplan 

Vragen? Mail naar Josje Hattink: info@waterwegcultuurprijs.nl   Kijk ook op www.waterwegcultuurprijs.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date