Cursisten tonen hun werk in De Duig

20-07-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Al 34 jaar wordt er les gegeven in Galerie de Duig en vanaf september start het 35e seizoen 2018/2019. Momenteel wordt het seizoen afgesloten met een overzichtstentoonstelling. Wederom is het niveau hoog en wordt er werk getoond in verschillende technieken. Ook zijn de onderwerpen die zijn vastgelegd met de verschillende materialen verrassend en zeker de moeite waard om te bezichtigen. Tevens toont galeriehouder, kunstenaar en docent Robert Daalmeijer een aantal werken van zijn hand.

Bent u nieuwsgierig naar wat er zoal gemaakt werd door de cursisten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden?  Of wilt u meer weten over Galerie de Duig?  Dan kunt u uiteraard de Facebookpagina   volgen of u kunt kijken op de website van de Galerie, www.galeriededuig.nl  

Voor het nieuwe cursusseizoen zijn momenteel nog plekken vrij op verschillende dagdelen, dus inschrijven is nog mogelijk. Ook zijn er nog enkele strippenkaarten verkrijgbaar, waarmee aparte lessen ‘genoten’ kunnen worden.

Galerie de Duig is tijdens de cursistenexpositie tot en met 29 juli op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Galerie de Duig is gevestigd aan de Landstraat nummer 29 te Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date