Categorieën

Service

Dauwtrappen in de Broekpolder

Dauwtrappen in de Broekpolder
Uit

Dauwtrappen in de Broekpolder

  • Redactie
  • 22-08-2016
  • Uit
Dauwtrappen in de Broekpolder
VLAARDINGEN - Lekker vroeg op en een fijn stukje wandelen in de Broekpolder onder leiding van broekpoldergidsen ? Dat kan op zondag 28 augustus van 07.00 uur – 09.00 uur. U ziet de natuur ontwaken, de dauw optrekken, de Schotse hooglanders wakker worden. De start is bij de picknicktafels in het Klauterwoud en de kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loopt u gratis mee.

De gidsen adviseren u een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook uw hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Aanmelden kan via [email protected]  . Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de nazomerwandeling op 24 september en de herfstwandeling op 30 oktober. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl  .