Dauwtrappen in de Broekpolder

18-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 26 mei organiseren de broekpoldergidsen de lentewandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder Zij vertrekken vroeg: om 8.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer twee uur. De bomen staan volop in bloei en de kudde hooglanders telt veel jonge aanwas. De gidsen tonen je de meest bijzondere dingen en vertellen erover. 

De kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.

Gerelateerd