De Grote Vlaardingen Quiz is terug!

14-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na eerdere succesvolle edities in 2015 en 2016 is de Grote Vlaardingen Quiz terug! Op donderdagavond 28 december 2017 is opnieuw The Irish Pub in Vlaardingen het decor voor dé kennisquiz over de stad. Dit alles gebeurt op initiatief van de lokale CDA-fractie. Het doel is om, behalve een gezellige avond te hebben en een felle strijd te voeren om de onmetelijke eer, geld in te zamelen voor de Spring Foundation. De eerdere edities van de Grote Vlaardingen Quiz vonden plaats rondom het lokale Glazen Huis. Het geld dat werd opgehaald ging toen naar het door het Glazen Huis bepaalde goede doel.

Ditmaal wordt de quiz los georganiseerd en wordt er geld ingezameld voor een lokaal goed doel. De Spring Foundation is een netwerkclub die tot doel heeft om de sociale armoede in Vlaardingen te bestrijden. Zo organiseert zij bijvoorbeeld op regelmatige basis kledingbanken om er voor te zorgen dat arme gezinnen ook op winterse dagen warm gekleed naar buiten kunnen.

De quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Tjerk van der Ende en Yke Takens, die met grote regelmaat als Teyt Entertainment themaquizzen in Vlaardingen organiseren. Iedere Vlaardinger is uitgenodigd om met zijn of haar team (maximaal vijf personen) deel te nemen aan de quiz. Deelname
bedraagt vijf euro per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@theirishpubvlaardingen.com. De quiz begint op 28 december om 19.30 uur.



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date