De Haringkoppen winnaar Schiedams Blaasfeest

05-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Afgelopen zaterdag deed Blaaskapel de Haringkoppen voor de vijfde keer mee aan het Brandersgats Bloas Fest in Schiedam, gehouden in de kantine van SVV. Tijdens dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door Carnavalsvereniging de Rietzeilers , strijden 5 à 6 blaaskapellen om 'De cup met de grote oren'. De kapellen mochten om de beurt twee keer een kwartier laten zien en horen wat ze in huis hadden. De optredens werden beoordeeld door de jury en de andere kapellen.

Rond de klok van 23.30 uur was er dan de prijsuitreiking. De jury wist de spanning goed op te bouwen, maar De Haringkoppen werden uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar van de avond. Onder groot gejuich werd de beker overhandigd aan het jongste lid Alissa. Als toegift werden er nog een aantal nummers gespeeld waarna de overwinning werd gevierd.

Volgend jaar gaan De Haringkoppen wederom naar Schiedam om de beker te verdedigen. Aanstaande woensdagavond spelen De Haringkoppen in het bijzijn van de Rietzeilers in verzorgingstehuis Soenda en zaterdag 25 februari van 13.00 uur tot 15.00 uur bij de carnavalsoptocht in het Stadshart.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date