De komende weken in KADE 40

15-02-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN – De komende tijd zijn er weer tal van activiteiten en cursussen in KADE 40 aan de Westhavenkade 40. Voor wie geen keuze kan maken is er aanstaande donderdag een ‘Sneak Peak’, ofwel: laat je verrassen ! Kijk ook eens op kade40.nl
Tegenlicht MeetUp: Tinder Love

Woensdag 17 februari wordt tijdens de editie van Tegenlicht Meet Up Vlaardingen ingegaan op de online dating apps als Tinder. Hoe veranderen menselijke relaties als seks en intimiteit vertaald wordt in eentjes en nulletjes? Bij deze Meet Up ligt niet de nadruk op de werking van apps als Tinder, maar meer op de vraag wat apps als Tinder met ons doen als mens. Zo wordt gekeken naar de psychologische effecten en wordt de vraag gesteld wat deze technologieën doen met onze identiteit. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

 

Cursus Improvisatietheater

Op 17 februari start Gert-Jan Masselink met Improvisatietheater. Nadat je je de improvisatieprincipes eigen hebt gemaakt hoef je niet meer 'na te denken' en gaat het improviseren als vanzelf: go with the flow! Perfect dus voor iedereen die wat losser wil worden in de omgang met anderen, zowel op het podium en privé alsook in de beroepspraktijk. Schrijf je in en ontdek het podiumbeest in jezelf! Start 17 februari, kosten € 125,-.

 

Landschapsfotografie

De een denkt bij landschapsfotografie aan foto’s van ongerepte natuur, de ander heeft de stad in gedachten. Vanaf 29 februari wijdt fotograaf John Middelkoop je in in de ins en outs van Landschapsfotografie. Gedurende 6 lessen gaat John aan de hand van opdrachten en 2 gezamenlijke fieldtrips in op de verschillende types landschappen en de verschillende manieren om ze te fotograferen. Start 8 februari, kosten € 120,-.

 

Schilderen met acrylverf

In maart start Atie Keizerwaard weer met nieuwe blokken schilderen met acrylverf. Aan de hand van een zelf gekozen onderwerp ga je onder begeleiding van Atie aan de slag. Je zult verbaasd zijn hoe snel je fijn resultaat hebt. De lessen zijn te volgen in blokken van 6 of 12 lessen en worden bij KADE40 gegeven op dinsdag en donderdag. Start 8 en 10 maart, kosten vanaf € 90,- (6 lessen).

 

Sneak Peek

Lukt het niet om een keuze te maken uit het cursusaanbod? Schrijf je dan eens in voor een Sneak Peek. Tijdens deze verrassingsworkshop op de 3e donderdag van de maand maak je kort kennis met een van de vele cursussen die bij KADE40 worden gegeven. Wat je gaat doen is een verrassing. Kom een kijkje nemen achter de schermen en schrijf je in! Donderdag 18 februari, kosten € 5,- (cash te voldoen bij aanvang).

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date