Categorieën

Service

De Kroepoekfabriek blijft in beweging

De Kroepoekfabriek blijft in beweging
Uit

De Kroepoekfabriek blijft in beweging

  • Redactie
  • 11-05-2016
  • Uit
De Kroepoekfabriek blijft in beweging

VLAARDINGEN - Poppodium De Kroepoekfabriek wil zich continu blijven ontwikkelen om dé plek te kunnen zijn en blijven waar talent, voor en achter de schermen, kan blijven groeien en uiteraard waar publiek kan genieten van live muziek. Een goed, gebruiksvriendelijk en efficiënt planningssysteem voor vrijwilligersroostering, evenementenorganisatie en kaartverkoop is hierbij onmisbaar. De Kroepoekfabriek is om die reden ontzettend blij met en dankbaar voor de gulle bijdrage van het De Groot Fonds. Mede dankzij deze financiële steun, en die van het Fonds Schiedam Vlaardingen, kon het nieuwe planningssysteem van Stager worden gerealiseerd.

De investering zorgt voor een flinke efficiëntieslag met betrekking tot het plannen van het cultuurprogramma en de inroostering van vrijwilligers, die als hart en ziel van De Kroepoekfabriek vele taken waarnemen. Ook de Stadsgehoorzaal maakt gebruik van deze ontwikkeling, wat het afstemmen van het programma veel makkelijker maakt. Twee dezelfde soort programma’s voor hetzelfde publiek op een avond in de Vlaardingse podia zal niet snel meer voorkomen. Het registreren van deze taken vergt echter veel tijd, terwijl de Belastingdienst eist dat deze allemaal secuur worden bijgehouden. Stager zorgt ervoor dat dit makkelijk en eenvoudig kan, waardoor De KF en de Stadsgehoorzaal efficiënter kunnen werken en tijd en kosten kan besparen.

Ook de vrijwilligers zijn blij; er is al langer behoefte aan een systeem waarin zij makkelijk en eenvoudig hun beschikbaarheid kunnen opgeven. Stager biedt deze mogelijkheid. De KF wil haar vrijwilligers graag blijven motiveren en zoekt dan ook altijd naar mogelijkheden om het hun zoveel mogelijk naar de zin te maken. Met deze investering kan er weer een stap in de goede richting worden gemaakt!

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl  

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →