De meester in magie Timon Krause te zien in het theater!

27-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Timon Krause weet wat jij denkt. Hij is de jongste mentalist ooit die de titel 'Nederlands Kampioen mentalisme' en 'Beste Europese Mentalist' (2016-2017) kreeg. Zijn show MINDGAMES brengt hem over heel de wereld en zaterdag 1 december staat hij in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen om zijn magie met je te delen!

De voorstelling MINDGAMES is een verrassende en flitsende mix van live gedachtenlezen, hypnose, muziek, humor, mysterie en natuurlijk magie. En dat doet Timon niet alleen; op het podium wordt hij vergezeld door jazz- en reggaepianist Henning Neihardt en drummer Kevin Wolf en samen combineren ze hun talenten om het onmogelijke mogelijk te maken!

Voor de Holland’s Got Talent finalist is magie de passie van zijn leven. Op zijn twaalfde leerde hij hoe hij iemand kon hypnotiseren en op zijn zestiende publiceerde hij zijn eerste boek over gedachtenlezen. Inmiddels treedt hij met zijn nieuwe theatertour door heel Duitsland, Nieuw Zeeland en Nederland. Maar wat doet een mentalist eigenlijk? ,,Een mentalist is een artiest die entertaint door je gedachte te lezen en je denkproces te beïnvloeden. Ik kan bepaalde acties voorspellen, je pincode raden en je beslissingen beïnvloeden'', vertelt Timon trots.

Klaar voor een verrassende en onverklaarbare avond waarbij je op het puntje van jouw stoel zit?

Zaterdag 1 december 20.30 uur (deuren open 19.30 uur), toegangsprijs €19,00 incl. consumptie.

Gerelateerd