De mindset van een oceaanzeiler maakt ons uniek!

28-05-2022 Uit Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - We moeten er hard voor werken en alles uit de kast trekken, maar binnen een maand weer tten van de veertien4 vacatures opgevuld en daar zijn we trots op! Maar hoe kan het ook anders, het meest enthousiaste hospitality team van Nederland staat nooit stil en houdt te allen tijde de wind in de zeilen. Team Delta gaat niet schuilen voor de storm, wij varen hem tegemoet!

Wat maakt dat Delta Hotel nou zo uniek? Wat is nou die 'team spirit' die daar heerst aan de Maasboulevard in Vlaardingen? In corona tijden kan je als horeca zaak toch niets? Net zoals de hele horeca in Nederland hebben ook wij als team Delta Hotel de afgelopen twee jaar flinke tegenwind gehad. De luxe positie die we voor Corona hadden is door de 'Corona storm' van tafel geveegd. Maar die storm heeft ons alleen maar sterker gemaakt!

Het was windstil tijdens corona, maar ondanks dat zijn wij een nieuwe race gestart met een top crew en een nieuwe koers. Er wordt keihard gewerkt aan boord, we werken als een team, leren van elkaar en voelen dat de wind aan begint te wakkeren. Zal het deze weken dan gaan gebeuren? De terrassen zijn weer open en het begint weer te waaien! De adrenaline giert door ons lijf, dit is het moment waar wij op gewacht hebben.
 
Wij hebben nog maar één missie, een missie die als een rots in de branding staat. 'Wij gaan met het meest enthousiaste team en de leukste gasten deze race winnen', wij willen 100% bezetting en iedereen in het hele land moet het over ons gaan hebben! Team Delta komt eraan.

De zeilen worden gehesen, de vaart komt er in. De zon begint te schijnen, ik hoor de wind door de lijnen fluiten, de lieren beginnen te ratelen en de energie spat ons om de oren. Ik voel de spanning van het water! De handen en voeten doen pijn, maar ik zie een glimlach op de bezwete gezichten, dit is waarom we voor team Delta werken, we varen op het scherpst van de snede, we nemen risico`s. De beste marketingacties worden uit het ruim getrokken, onze social media gaat vol gas, deze crew is niet meer te stoppen! Dit is waarom ik in de horeca werk, knallen, vol gas, tegenwind bestaat niet, al moet ik het vrijwillig doen, ik wil een nat pak, deze ervaring had ik nooit willen missen. Dit is 'Team Delta' volle kracht vooruit!
 
Er is nog 1 extra zeil dat we kunnen hijsen en dat ben jij! Jij moet onze nieuwe ambassadeur worden en aan iedereen vertellen hoe gaaf het was om onderdeel van deze reis te mogen zijn, zodat wij als eerste in het land de eindstreep gaan halen. Jouw enthousiasme is het laatste beetje wind wat we nog nodig hebben.
 
Daarom nodigen wij je uit om ons te bezoeken of om bij ons te komen werken om de spanning van het water te komen voelen. Je zal komen als een passagier of dekknecht, maar vertrekken als een oceaanzeiler! Zet dat maar op je CV.
 
Wij staan al op de uitkijk, dus als jij nog een baan zoekt en ook onderdeel wil worden van 'Team Delta' dan hoor ik het wel, maar je krijgt het niet cadeau.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date