De Rattenvanger in een modern en muzikaal jasje 

04-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Met live muziek, geweldig poppenspel en heel veel humor maken actrice Ida van Dril en muzikant Michiel Schreuders (winnaars van Het Gouden Eitje van de Parade voor hun succesvolle voorstelling Joris en de draak) op zondag 10 maart van Vlaardingen even een stad vol… ratten! De Rattenvanger is een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren. 

De stad Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint... 

De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn. De recensies zijn lovend:

De Rattenvanger (6+), zondag 10 maart - 13.30 uur (deuren open om 12.30 uur), toegangsprijs: € 12,50. Kaarten zijn HIER te koop.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date