De Stadsgehoorzaal komt naar u toe!

09-05-2019 Uit Redactie

Foto: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Het voltallige theaterteam van de Stadsgehoorzaal brengt vanaf deze week persoonlijk de jaarlijkse theaterbrochure vol nieuwe evenementen bij alle Vlaardingers langs! En wie zin had om een avond of middag mee te helpen met bezorgen, kreeg als cadeau per keer een theaterkaartje voor een voorstelling in het nieuwe theaterseizoen. Samen bouwen aan een theater van ons allemaal, dat is het motto!

Directeur Renske Verbeek van de Stadsgehoorzaal: ,,In twee dagen tijd zijn we dankzij de bijna 300 aanmeldingen van enthousiaste Vlaardingers al op de helft van het bezorgen van de theaterbrochure met elkaar, oftewel ruim 15.000 huizen hebben de brochure ontvangen. De komende week staat de andere helft op het programma’’.

Directeur Renske Verbeek kwam op het idee tijdens een actieve wandeling door de stad. Al lopend langs alle huizen dacht ze: “Verrek, we gaan die prachtbrochure gewoon zelf langsbrengen!” En hóe leuk is het om dat met de hele stad te doen? Tot 8 juni kunnen de inwoners van de stad een gezellig tafereel in hun straat verwachten, waar verschillende vrolijke Vlaardingers de brochure in de bus doen. Wie een nee/nee-sticker heeft, kan de sticker tijdelijk afdekken of natuurlijk het gewilde theaterboekje afhalen bij het theater zelf.

Gisteren zijn grote delen van de Holy wijk ‘gedaan’ en vanavond waren delen van onder meer de Oostwijk aan de beurt. Wat vrolijke taferelen opleverde, zoals u kunt zien op de foto’s!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date