De Vaart gaat in de lampen hangen op het Zomerterras

21-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Vaart gaat op 25 augustus op het zomerterras 'in de lampen hangen'. Met andere woorden, ze gaan er een flink feestje van maken op het kleine podium. Samen met Max en Jasper (SuperDuperDiscoShow), gaan ze zorgen voor een onvergetelijk slotstuk van het zomerterras. Vlaardingser kan het niet met deze op en top Vlaardingers!

Naast de SuperDuperDiscoShow van Max en Jasper, die al jaren het slotstuk op het zomerterras tot een hoogtepunt brengen, gaat de Vaart een uniek optreden geven. Net even anders dan de Silent Disco, maar minstens zo leuk. Dit jaar is er op het Zomerterras een Silent Band! Net zoals je bij een silent disco gewend bent krijgt iedereen een koptelefoon met lekkere muziek. Hier komt de twist: de muziek wordt helemaal live gespeeld door niemand minder dan feestband De Vaart!

De Vaart, een vriendengroep die een feestje kan bouwen. Geen geregisseerde show maar een losgeslagen boel! Waar er ook gespeeld wordt is de bar, de visvijver of podium is niet heilig. Er wordt in gesprongen, op gedanst maar alles met een lach en een traan!

Discoterras


Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet je je vrienden, maak je vrienden en zie je oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date