De Wannebiezz op training in Turkije

24-04-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Arie, Rocco & Gilles, oftewel de Wannebiezz, zijn deze week afgereisd naar het zonnige Turkije. Op uitnodiging van Radio Continu vlogen zij met ruim 300 luisteraars naar Bodrum en treden zij dagelijks op in een van de mooiste resorts die deze kustplaats rijk is. Samen met onder andere Helemaal Hollands, de Dikdakkers, Marco de Hollander, Mooi Wark en Mike & Collin verzorgen ze niet alleen optredens tijdens de live uitzendingen van de ‘Radio Continu artiestenreis’ overdag, maar ook ’s avonds gaat het feest door tot in de late uurtjes. 

Voor Arie, Rocco & Gilles, die heus wel van aanpakken weten, zijn deze lange werkdagen een uitstekende voorbereiding op wat ze de komende tijd staat te wachten. Met een drukke Koningsdag, een Bar Gezellig Muziekfeest op 9 mei in Joure en hun jubileumconcert op 12 juni in Vlaardingen voor de boeg, kan zo’n weekje ‘fulltime trainen’ geen kwaad. Als ware sportmannen zoeken zij hun persoonlijke grenzen op en ontzien ze elkaar niet, met als doel de toch al geoliede machine nog soepeler en krachtiger te laten lopen. 

Uiteraard weten deze muzikale levensgenieters het nuttige met het aangename te combineren zodat het niet op werken gaat lijken. Tussen optredens, brainstormsessies, clipopnames en tekst schrijven door nemen ze de tijd om uitgebreid te ontbijten, lunchen en dineren. En de dagsluiting, ook wel evaluatie genoemd, gaat aanzienlijk soepeler als daar een drankje bij genuttigd wordt. Uiteindelijk moet het vochtgehalte ook op peil gehouden worden. Dat vervolgens de nachten nog korter worden dan ze al gewend zijn, zien ze zelf als conditietraining. 

Voor de Wannebiezz was deze week een hartelijk weerzien met het Radio Continu publiek, die het Nederlandse lied een warm hart toedraagt. Kennelijk was het genoegen wederzijds, want velen zien het optreden in Joure als reünie van deze artiestenreis. Arie, Rocco & Gilles kijken er nou al reikhalzend naar uit. Check, voor de actuele data en locatiegegevens, de agenda op www.wannebiezz.nl

Gerelateerd