Delta Hotel krijgt 'warme douche' van Radar

01-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Vlaardingse delta Hotel heeft de 'warme douche' gekregen van het televisie- en radioprogramma Radar. Het consumentenprogramma van Avrotros kent de warme douche toe aan bedrijven die zich in lastige omstandigheden positief weten te onderscheiden; voor uitmuntende service. Het delta Hotel krijgt de prijs na een nominatie van Gonnie Jordense. Zij vertelt zelf waarom.

,,Mijn man en ik hadden het weekend van 4/6 november een arrangementje geboekt bij bovenstaand hotel. Op zaterdag gezellig geborreld, gegeten en heerlijk geslapen. Totdat mijn man mij zondag heel vroeg wakker maakt met de mededeling dat hij pijn op de borst heeft en een zere arm. Dat is foute boel, dus ik heb gebeld naar de receptie met de vraag of er een dokter gewaarschuwd kan worden. De nachtportier belt even later terug en zegt, de ambulance is onderweg. Ik snel in de kleren en inderdaad. Even later komt en receptioniste die net is begonnen met werken samen met de mannen van de ambulance naar boven. Hij werd onderzocht en inderdaad. Hij moest meteen mee naar het ziekenhuis Maasstad in Rotterdam!

Hij werd snel nagekeken en werd meteen gecatheteriseerd. Ook werden er twee stents geplaatst, waardoor een hartinfarct net voorkomen kon worden. De medewerkers van het hotel waren erg bezorgd om mij.

We wilden graag terug naar Sneek. Het hotel heeft geregeld dat hij in ons ziekenhuis terecht kon. Er werd een ambulance geregeld, die ons naar Sneek heeft gebracht. Ik kreeg in het hotel twee doosjes met allerlei lekkers mee voor onderweg en nadat ik had uitgecheckt kregen we een voucher voor een overnachting met ontbijt. Deze is een jaar geldig!

We vinden dit helemaal fantastisch, wat een lieve mensen! En daarom, graag een hele warme douche!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date