Delta Hotel wint 'gezelligste terras verkiezing'

28-07-2014 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Vandaag is bekend geworden dat het het Delta Hotel de verkiezing heeft gewonnen met het gezelligste terras van Vlaardingen. De verkiezing vond plaats van 26 mei tot en met 26 juli in iedere Nederlandse gemeente. De gemeentewinnaars uit de eerste ronde gaan door naar de finaleronde die plaatsvindt van 15 augustus tot en met 10 september 2014. In de finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van het ' Gezelligste Terras van Nederland'. De Award Uitreiking is op 27 oktober in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche.

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: locatie, sfeer, service en prijs-kwaliteitverhouding. Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Pink Ribbon. Ook voor iedere stem die per sms wordt uitgebracht gaat er € 0,05 naar dit goede doel. Een extra reden om aan de verkiezing deel te nemen. Naast de steun voor Pink Ribbon maakt iedereen die stemt tevens kans op mooie prijzen.

U kunt uw stem uitbrengen op het terras van het Delta Hotel in Vlaardingen als u wilt dat zij kans maken op de provinciale titel: www.gezelligsteterras.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date