Delta Hotel zoekt ambassadeur voor in de keuken

30-12-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Waarom zou je kok worden? De eerste pagina`s op google geven aan dat een baan als kok stressvoller is dan die van een hersenchirurg. Koks werken elke avond, zijn nooit een weekend vrij, werken 70 uur per week en het kan ten koste gaan van je sociale leven. Op sommige sites zeggen ze zelfs dat je wel een beetje gek moet zijn als je kok wilt worden. Gelukkig zijn wij niet op zoek naar 'dit soort koks' bij het Delta Hotel Vlaardingen en zien wij dit ook anders.

Omdat er komende maanden veel in de boeken staat zoeken wij wel iemand voor in de keuken die:

  • Niet alle feestdagen wil werken;
  • Niet elk weekend wil werken;
  • Niet 5 dagen per week wil werken, maar 4;
  • Niet meer dan 10 uur per dag wil werken en ook pauze wil;
  • Niet zijn overuren aan de baas schenkt omdat hij dat passie en hart voor de zaak noemt;
  • Onderdeel wil worden van het meest enthousiaste hospitality team van Nederland;
  • Vanuit de keuken uitzicht wil hebben over de Nieuwe maas;
  • Bij 1 van de beste werkgevers van Nederland wil werken;
  • Maar ook zijn kennis wil overdragen, wil leren en groeien;
  • Mee wil denken over gerechten op de menukaart;
  • Maar vooral graag met eten bezig is en hier vaardig in is

Dat is toch gewoon een kok dan? Nee, om bovenstaande redenen werken er bij ons alleen maar ambassadeurs! En we zoeken er nog één voor in de keuken en ondanks de lockdown mag je per direct beginnen. 

Kook jij binnenkort voor ons bij het Delta Hotel Vlaardingen? Stuur je reactie naar: info@deltahotel.nl.

Gerelateerd