Deze week in Filmtheater Het Zeepaard

27-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater het Zeepaard draait deze week de film “Loveless” van regisseur Andrey Zvyagintsev met Maryana Spivak, Alexey Rozin, Matvey Novikov en anderen.


Het verhaal

Loveless is een cinematografisch meesterwerk van de Russische regisseur Andrey Zvyagintsev (Leviathan, The Return) en werd bekroond met de Juryprijs op het filmfestival in Cannes in 2017 en onlangs met Beste Film bij de British Film Institute Awards.

Boris en Zhenya liggen in een scheiding. Over het hoofd van hun enige zoon maken ze onafgebroken ruzie en proberen zo snel mogelijk van elkaar en hun appartement af te komen. Allebei zijn ze alleen met hun nieuwe toekomst bezig. Boris heeft een relatie met een jonge vrouw, die inmiddels zwanger van hem is en Zhenya heeft een relatie met een rijke man. Ze worden volledig opgeslokt door hun eigen bestaan en hebben geen van beiden nog oog voor hun 12-jarige zoon Aleksej. Het duurt dan ook 24 uur voor ze erachter komen dat hij verdwenen is en ze geconfronteerd worden met hun tekortkomingen.

Bekijk de trailer hier! 

“Loveless” wordt vertoond op donderdag 30 november om 20.30 uur en op zondag 3 december om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl  

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

Gerelateerd