Deze week in Filmtheater Het Zeepaard

05-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Wonderstruck” vertoond van regisseur Todd Haynes, met onder andere Millicent Simmonds, Oakes Fegley, Julianne Moore en Michelle Williams.


Het verhaal

In “Wonderstruck” komen twee verhalen – één in kleur en één in zwart-wit – uiteindelijk samen. De jonge Ben verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een geheimzinnige actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Beiden vertrekken naar New York waar een belangrijke rol is weggelegd voor het Museum of Natural History. In het adembenemende Wonderstruck brengt Haynes je op virtuoze wijze terug naar de magie van de kindertijd. Gebaseerd op Het Wonderkabinet van Brian Selznick.

Wonderstruck wordt vertoond op donderdag 8 februari om 20.30 uur en op zondag 11 februari om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl.

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

De trailer kun je hier!  bekijkenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date