Dikkie Dik en de taart (2+)

21-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag 26 januari om 14.00 uur kunnen de kleinste theaterbezoekertjes (2+) tijdens het Nationaal Theaterweekend hun hart ophalen aan de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Plof met de hele familie neer in een heerlijke zitzak in de Harmonie en zing, klap, dans, roep, feest en vertel naar hartenlust mee met deze vrolijke, muzikale voorstelling over de beroemdste rode kat van Nederland!

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling van Joes Boonen gebaseerd op de avonturen van Dikkie Dik. Ze zingt, speelt en vertelt een dag uit het leven van Dikkie Dik. Niet zomaar een dag, maar zijn verjaardag! Het decor is een supergroot prentenboek met originele en nieuwe tekeningen van Jet Boeke. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling en mag uit volle borst meezingen, -roepen, -klappen en –vertellen. Letterlijk en figuurlijk een feest voor groot en klein! 

Zaterdag 26 januari, 14.00 uur (deuren open: 13.00 uur), toegangsprijs: € 5,00.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date