Diner-show met de Wannebiezz in het Delta Hotel

03-02-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 7 maart worden de passagiers om 19.00 uur ontvangen  in de Ballroom van het Delta cruiseschip door kapitein Arie van Ballegooie, stuurman Gilles de la Tourniquette en matroos Rocco di Cabrio. De dinershow 'Buiten de boot' van de Wannebiezz is een happening vol bekende en bijna vergeten  Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Soms wordt een vrijwilliger aangewezen om even te assisteren. Op bijna ongedwongen wijze halen de Wannebiezz onvermoede talenten bij hun gasten naar boven. 

De drie gastheeren hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en scheppen er vreugde u te vermaken met kneuterige spelletjes en voornamelijk Nederlandstalige liedjes. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt.  

Tijdens deze avondvullende muzikale avond, waar gasten zich wanen aan boord van een cruiseschip, wordt een driegangen dinermenu geserveerd inclusief drankenarrangement en afsluitend kopje koffie à 65 euro per persoon. Reserveringen kunnen gemaakt worden via het Delta Hotel; tel. 010 - 434 54 77.

Gerelateerd