Categorieën

Service

Dinnershow de Wannebiezz in het Delta Hotel

Dinnershow de Wannebiezz in het Delta Hotel
Uit

Dinnershow de Wannebiezz in het Delta Hotel

  • Advertorial
  • 09-01-2014
  • Uit
Dinnershow de Wannebiezz in het Delta Hotel

VLAARDINGEN - Op zaterdag 29 maart gaan de gasten van het Delta Hotel het schip in met de Wannebiezz. Om 19.00 uur ontvangen Kapitein di Cabrio, stuurman van Ballegooie en steward de la Tourniquette, hun passagiers  in de Grand Ballroom van het Delta cruiseschip voor een bijzondere Cruise Diner.  De dinnershow 'Met de Wannebiezz het schip in' neemt de gasten mee op een muzikale reis waarbij het maritieme karakter de boventoon voert. Een vrolijke  happening vol gezellige meezingliedjes en spelletjes die, volgens de Wannebiezz, op elke cruise thuishoren. 

Onze drie scheepsmaten hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Rocco tracht op de juiste koers te blijven zonder al te veel averij op te lopen, Arie houdt in de gaten of er voldoende gebunkerd wordt en Gilles inspecteert met veel genoegen de zeebenen van alle opvarenden. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden  voor dit zeewaardige programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het ouderwets gezellig wordt.  Wij wensen u een behouden vaart.

Tijdens dit avondvullende  muzikale programma, waar gasten zich wanen aan boord van een cruiseschip, wordt een driegangen dinermenu geserveerd inclusief drankenarrangement en afsluitend kopje koffie à 65 euro per persoon. Reserveringen kunnen gemaakt worden via het Delta Hotel,  tel. 010 - 4345477.

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →