Doe mee en win de houten skyline van Vlaardingen!

20-08-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het Hollandiagebouw, de Irish Pub, de oude brandweerkazerne en de Aeolusmolen. Allemaal voorbeelden van prachtige gebouwen in onze stad, die allemaal vereeuwigd zijn in een unieke houten skyline!

Het Hoogvlietse bedrijf City Shapes is gespecialiseerd in het ontwikkelen van houten wanddecoraties, met een stedelijk tintje. Zo maken ze houten skylines van verschillende steden, net zoals de stadskaarten, ook wel city maps genoemd. Daarnaast maken ze ook unieke houten wereldkaarten voor aan de muur, gemaakt van verschillende houtsoorten.

Afgelopen januari heeft City Shapes met verschillende Vlaardingers contact gehad over wat er precies op de Vlaardingse skyline moet verschijnen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de vier gebouwen van lichtkunstwerk De Vier Elementen op de skyline opgenomen, maar ook de Visbank, de ingang van het Volksbadhuis, H. Lucaskerk en het stadhuis. Als een ode aan de stad voor de inwoners, maar ook door de inwoners!

Nu wil City Shapes één Vlaardinger gelukkig maken met de houten skyline! Maar wat moet je daarvoor doen? Het is simpel, vertel ons wat jou nou een echte Vlaardinger maakt en waarom je dus deze houten hommage aan Vlaardingen moet winnen. Wil je het lot niet aan Vrouwe Fortuna over laten? Dan kun je de skyline ook op de website van City Shapes aanschaffen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date