Doe mee met de 2e Windwijzer Pubquiz!

07-03-2023 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Met een groepje van vier zoveel mogelijk vragen over Muziek van de Nederlandse grond goed beantwoorden? Dat is het doel van de tweede Windwijzer Pubquiz. Kom je ook meedoen? Alleen of samen met een groepje? Onze quizmaster Machiel Blok heet je van harte welkom!

Na een geslaagde avond in het najaar van 2022 zal Machiel Blok ons opnieuw aan het denken zetten tijdens een gezellige Pubquiz in De Windwijzer. Tijdens de quiz zullen de vragen je om de oren vliegen en zal er gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Zonder nu al te weten wat de vragen zijn kun je je voorstellen dat de vragen heel divers zijn en net als de vorige keer voor alle leeftijden. En natuurlijk wint de winnende groep naast de eer een kleine prijs. Je hoeft geen specialist te zijn op het gebied van muziek om mee te kunnen doen. Het gaat immers vooral om de gezelligheid!

We spelen de quiz in groepjes van vier mensen. Je kunt met zijn vieren komen maar ook met meer of minder. Op de avond zelf zullen de groepjes in overleg met elkaar gevormd worden.

Doe gezellig met ons mee op donderdagavond 16 maart om 19.30 uur. De entree bedraagt € 2,50. Graag vooraf aanmelden via e-mailadres aanmelden@dewindwijzer.nl . De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Je bent van harte uitgenodigd!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date