DOK99 breidt uit!

25-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Wie de laatste weken over de Frederik Hendriklaan heeft gereden, kan het niet zijn ontgaan; er wordt gewerkt bij DOK99. Het restaurantgedeelte van het bowlingcentrum wordt met maar liefst tachtig vierkante meter uitgebreid. Ondernemer Tom Fennema is er de hele zomer druk mee in de weer geweest.

Als wij woensdag 24 augustus zo’n beetje op het heetst van de middag langsgaan, wordt er hard gewerkt. Dat kan geen pretje zijn. De temperaturen lopen op tot ruim 30 graden maar het werk gaat door. De nieuwe buitenwand staat al. Nu is het een kwestie van afwerken. Daarna is er binnen nog wel het een en ander te doen al zijn ook daar de nieuwe contouren al duidelijk.

In oktober moet het werk helemaal zijn afgerond. Vanaf dat moment kan Dok99 grotere groepen huisvesten. ,,Zo’n 200 man kan ik dan toch wel kwijt’’, vertelt Fennema. Het nieuwe deel, dat als het ware om het oude restaurant is heengebouwd, ligt iets lager. ,,Dat is bewust’’, stelt Fennema. ,,Het wordt daardoor eenvoudiger een deel van de zaal te gebruiken en daarbij voorkomen we zo dat het te groot gaat ogen. Het blijft intiem en sfeervol.’’

U kunt het vanaf oktober zelf gaan ondervinden met een van de vele arrangementen van DOK99.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date