DOK99 op Vlaardingen24

08-04-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Bowling en Grillrestaurant DOK99 als deelnemer aan VL24 Werkt! Aan de Anna van Saksenweg 1 in Vlaardingen is sinds 1998 Bowling & Grill Restaurant DOK99 gevestigd. Geheel ingericht in de stoere stijl van de haven, bent u er in DOK99 echt even helemaal uit. DOK99 is veel meer dan zomaar een bowlingcentrum; het is dé bestemming voor een compleet avondje uit met je vrienden of met je gezin!

Bowlen is daarbij natuurlijk een tijdloos element. In januari 2014 zijn de banen en bowlingmachines van DOK99 geheel vernieuwd zodat ze nu voldoen aan de allerhoogste standaard op dit gebied. Er worden dan ook serieuze wedstrijden op gebowld maar ook als 'amateur' is het natuurlijk genieten geblazen. Glimmen van trots als je een strike gooit of juist de hilariteit als je niet verder komt dan de goot...

Het restaurant van DOK99 maakt je uitje echt compleet. Er is een scala aan mogelijkheden; uiteraard het steengrillen waar DOK99 bekend om staat maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat te denken van de Mamma Mia Pizza party, Bowlen & Pannenkoeken, Spare Ribs of Barbecue Bowlen! Tip: echt trek gekregen van de inspanning? Ga dan voor het XXXL Steengrillen!

DOK99 organiseert voor u ook het allerleukste kinderfeestje. Alles onder controle, volkomen relaxed, geen rommel thuis, niet zelf eten hoeven te maken... U hoeft niets te doen en de kinderen vermaken zich uitstekend.

Kijkt u eens op vlaardingen.dok99.nl voor de eindeloze mogelijkheden en like DOK99 ook op facebook, dan blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws de beste aanbiedingen!