Drumclinic in de Kroepoekfabriek

27-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 1 november presenteren Rotterdam Drum Department en De Kroepoekfabriek een drumclinic van Robert ‘Sput’ Searight, ook wel bekend van het New Yorkse jazz/funk collectief Snarky Puppy. Dit is een unieke kans, voor drummers én liefhebbers, om hem live van dichtbij aan het werk te zien en je vragen te stellen.

Robert ‘Sput’ Searight is een van de invloedrijkste drummers en producers op het moment als het om moderne muziek gaat. Als je hem nog niet kent, hierbij wat wapenfeitjes. Op zijn achttiende had hij al een Grammy op zak met zijn band God’s Property. Hij heeft een eigen label RSVP (Robert Searight Virtuoso Project) en werkt met grote artiesten als Justin Timberlake, Snoop Dogg, Celine Dion en Timbaland. Het is trouwens niet dat deze man alleen steengoed kan drummen en een label kan managen, hij speelt ook nog keyboard en is een waanzinnige producer.

Dit multi-talent heeft nog grootse plannen voor 2016, zoals meer drum clinics geven, een nieuw album met Snarky Puppy uitbrengen en zijn eigen label verder uitbreiden. Tijdens deze drum clinic is er ruimte om te vragen en veel te leren.

DINSDAG 1 NOVEMBER

DRUMCLINIC ROBERT ‘SPUT’ SEARIGHT (SNARKY PUPPY)

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 10 EURO, DEUR 12,50 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl  

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date