Duo-expositie in de Groene Luiken

05-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Delftse kunstenares Tinka Schilperoort en de uit Zoetermeer afkomstige Heleen Boerkamp exposeren samen in het aanloophuis. Ze schilderen beiden realistisch en de expo is een gezellige 'beestenboel'. Tinka schildert voornamelijk koeien, maar soms ook andere onderwerpen. Ze gebruikt heldere, sprekende kleuren zodat een levendig schilderij ontstaat; schaduwen creëren diepte. Ze legt graag uit hoe ze haar schilderijen opbouwt. Met iedere laag olieverf komen haar schilderijen meer tot leven.

Kunstenares Heleen Boerkamp schildert met als inspiratiebron "alles wat leeft", dus mens, dier en natuur. Hierbij gebruik makend van heldere kleuren acrylverf. Een schilderij moet tot de verbeelding spreken van de toeschouwer. Dit kan een herinnering zijn op doek of de blik in de ogen bij een portret. Naast vrij werk, schildert zij ook in opdracht en maakt tevens muurschilderingen. BAM-Crea is de naam van haar bedrijf en staat voor (Bijna) Alles Mogelijk op creatief gebied! 

Bent u nieuwsgierig naar deze expositie? Bij de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 bent u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis) kun u de werken bekijken. De openingstijden van het aanloophuis zijn: van zaterdag tot dinsdag van 14.00 -17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur tot 18 februari.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date