Eastern Boys in Filmtheater Het Zeepaard

22-09-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week de film Eastern Boys. Scenarioschrijver Robin Campillo van onder meer het succesvolle Entre les Murs regisseerde Eastern Boys. Met een mengeling van fictieve en documentaire elementen maakte hij een spannende en ontregelende thriller over fascinatie, angst en verlangen. Met een fenomenale openingsscène op het Gare du Nord in Parijs. 

Illegale immigranten, jongeren, kinderen zelfs, uit heel Oost-Europa slijten hun dagen in de buurt van het treinstation Gare du Nord in Parijs. Zijn het prostituees?Wanneer Daniel, een discrete man van begin vijftig, op een dag het Gare du Nord doorkruist en de jonge Marek ontmoet, beseft hij niet half hoe dit zijn leven zal veranderen. Moed verzamelend spreekt hij hem aan. Marek stemt in om Daniel de volgende dag thuis te ontmoeten. 

De film wordt vertoond in de JT bioscoop op het Veerplein op donderdag 25 september om 20.30 uur en zondag 28 september om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl. De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date