Een gelukskoekje van eigen deeg

17-09-2013 Uit Advertorial

DELTA HOTEL - Het jaarthema van het Delta Hotel is dit jaar 'From Delta with Love'. De afgelopen kwartalen stonden Italië en Amerika centraal in de menukaarten en nu draaien de kaarten om China. De gerechten zijn gemaakt met een dikke knipoog naar het Oosten zoals pekingeend, tom yam soep en gegrilde mahi-mahi. 

Uiteraard staan er ook weer klassiekers op uit eigen regio zoals het biologisch Hereford rundvlees uit Maassluis, de vertrouwde 'Deltaspies' , 12-uurtjes van vis en vlees en de lekkerste kroketten van Nederland. Ook in de drankenkaart is er veel aandacht voor de regio zoals Vulcaanbier, Schelvispekel en VL92 gin.

In de menukaarten van het Delta Hotel draait alles om de wereldhavensteden. Het kon niet anders om nu te kiezen voor China, het land met de grootste wereldhavensteden zoals Shanghai en Ningbo-Zhoushan.

Als extra verrassing krijgen gasten Chinese gelukskoekjes bij hun rekening in de Brasserie. Gasten maken daarbij kans op een gratis overnachting in een hotelkamer van het zonet gerenoveerde kamergebouw.

Het Delta Hotel is winnaar van de Vlaardingse UITblinker 2012 en bereikte eerder dit jaar de halve finale van de Dutch Hotel Award. Ook het terras kreeg een uitstekende beoordeling in de AD Terrassentrofee 2013.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date