Categorieën

Service

Een nieuwe look voor het Delta Hotel

Een nieuwe look voor het Delta Hotel
Uit

Een nieuwe look voor het Delta Hotel

  • Redactie
  • 05-10-2017
  • Uit
Een nieuwe look voor het Delta Hotel
VLAARDINGEN – Het Delta Hotel heeft na de hotelkamers nu ook de zalen een compleet nieuwe look gegeven. Ook het Grand Café, de Tritonzaal en het Kraaiennest hebben nu ‘de oceaanzeiler’ als rode draad. Een enorme foto aan de wand van het Grand Café is daarbij een van de blikvangers.

Woensdag 4 oktober werd de transformatie van het hotel met een receptie gevierd, Voorafgaand daaraan gaf solozeiler Robert Rosen Jacobsen een boeiend inkijkje in het wel en wee van zeezeiler. Hij toonde videobeelden en vertelde daarbij boeiend over een voor hem minder geslaagde editie van de grootste Trans-Ocean solo race, de Transat 650. Zijn verhaal over tegenslagen en ontberingen tijdens de race gold daarbij als metafoor voor de uitdagingen die iedereen in zijn leven vroeger of later op zijn pad vindt.

Na de lezing kregen de genodigden een rondleiding door de geheel vernieuwde ruimtes van het Delta Hotel. ,,Eigentijdser, stoerder, informeler’’, zo omschreef Ronald Cordes eerder al de ingezette koers. De directeur van het Delta Hotel wil vanzelfsprekend dat iedereen zich in het hotel thuis voelt. ,,Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je kunt eten, drinken, slapen, vergaderen, feestjes vieren en mensen ontmoeten.’’

Nu alles van de tekentafel in de praktijk is gebracht, wordt duidelijk waar hij destijds op doelde. Het Delta Hotel roept door de nieuwe inrichting een ander gevoel op. De inrichting is strakker, lichter, moderner! Het hotel heeft overigens ook de menu’s vernieuwd en de menukaart in een nieuw jasje gestoken. Reden te meer dus om zelf eens te gaan kijken en proeven!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →