Een originele manier om uw goede voornemens vol te houden!

04-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - New Year, new me! Een uitspraak die deze dagen vaak gehoord wordt. Sommige mensen maken hele waslijsten vol goede voornemens voor het nieuwe jaar, terwijl anderen het graag simpel houden en zich willen focussen op een paar belangrijke dingen. Bij de Stadsgehoorzaal hebben ze een goede oplossing gevonden om op een originele manier de cliché doelen te halen. Deze manier is veel leuker om vol te houden dan de normale aanpak!

Meer sporten

In januari is de sportschool vaak bomvol met mensen die fanatiek aan het proberen zijn de december kilo’s er weer af te krijgen. Maar wist u dat u uw buikspieren op een veel leukere manier kan trainen dan constant sit-ups te doen? De Stadsgehoorzaal stelt voor om uzelf naar een sixpack te lachen! Personal trainers zijn o.a. Freek de Jonge (za 19 jan), de dames van Opvliegers 4 (za 9 feb), Ingeborg Elzevier (zo 10 feb), Rundfunk (wo 13 mrt), Murth Mossel (do 4 apr), Yentl en de Boer (do 11 apr), Javier Guzman (vr 10 mei) en Thomas Acda (vr 24 mei). 

Meer tijd doorbrengen met het gezin

Het theater is de ultieme plek om herinneringen te maken. De eerste theaterervaring is iets wat een kind nooit meer vergeet! Al voor de allerkleinsten (2+) is het mogelijk om hun jeugdhelden in levende lijve in het theater te ontmoeten bij Juf Roos (zo 17 feb) of Woezel en Pip (za 30 mrt). Is uw (klein)kind al iets ouder? Dan zijn er ook leuke avonturen te beleven met Benjamin de Beer (za 12 jan) en Kikker (di 26 feb). Voor de grote, stoere jongens en meisjes van 6+ en 8+ zijn er spannende avonturen te beleven in Hamelen bij De Rattenvanger (zo 10 mrt) of ze kunnen mee op boevenjacht bij Alone@Home (za 16 mrt). 

Minder geld uitgeven

Theater hoeft niet duur te zijn! Tijdens het Nationale Theaterweekend (vr 25 t/m zo 27 januari) kunt u al voor 10 euro genieten van een topvoorstelling. Beleef het bekende verhaal over het vissersbestaan bij de musical Op Hoop van Zegen, geniet van de muziek van Gerard Alderliefste of blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes bij de Vlaardingse talkshow Talk of the Town. 

Stoppen met roken

De sleutel tot succes voor het opgeven van een slechte gewoonte is afleiding, en laat het theater daar nou net perfect voor zijn! Ga helemaal op in het verhaal bij de indrukwekkende monoloog Emma wil Leven (wo 23 jan), buig u over de vraag ‘Wat is kunst?’ bij het komische toneelstuk ART (do 7 feb) of geniet van het klassieke liefdesverhaal bij de toneelbewerking van de literaire klassieker Turks Fruit (do 23 mei). Voor u het weet bent u een paar uur verder, zonder de sigaret gemist te hebben. 

De Stadsgehoorzaal wenst u heel veel succes en plezier bij het behalen van uw doelen en hoopt u graag in 2019 in het theater te mogen ontvangen bij deze of andere voorstellingen! Kijk voor het volledige programma op  www.stadsgehoorzaal.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date