Categorieën

Service

Een terrasje pakken in De Stadsgehoorzaal

Een terrasje pakken in De Stadsgehoorzaal
Uit

Een terrasje pakken in De Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 30-01-2016
  • Uit
Een terrasje pakken in De Stadsgehoorzaal
VLAARDINGEN – Morgen begint de dag droog, maar ’s middags zal er weer wat motregen gaan vallen. Tijd om een terrasje te pakken dus, maar dan wel binnen: in de Stadsgehoorzaal is er weer Stadsterras vanaf 15 uur. De theaterfoyers puilen uit van leuke activiteiten, er is goede muziek, er is theater, er zijn leuke jeugdactiviteiten en de lekkerste hapjes en drankjes uit de stad komen naar de Stadsgehoorzaal om samen van te kunnen genieten.

Het Stadsterras wordt een maandelijks terugkerend familiefestival waar de zondagmiddagsfeer van het Zomerterras en de mogelijkheden van de Stadsgehoorzaal worden gecombineerd. Want weet je nog… De heerlijke zomer met drie weekenden lang een heerlijk Zomerterras. De zondagen stonden in het teken van genieten met de hele familie. Hapje, drankje, goede muziek, activiteiten voor kinderen, theater en bijpraten met leuke mensen! Die sfeer proberen ze in de Stadsgehoorzaal ook buiten de zomermaanden vast te houden.

Hoofdact deze editie: Tango Extremo - Havana (€10,00). Toegang tot alle overige activiteiten is voor iedereen gratis, ook als je niet naar Tango Extremo gaat. Bekijk het programma via deze!! link